TvåBlirTre

Alla inlägg den 10 mars 2010

Av Jacquline - 10 mars 2010 11:08

Morron morron :D Ännu en dag med ett skutt ur sängen full av glädje haha. Har vaknat typ fem gånger i natt utav av att jag ligger och pratar i sömnen, läskigt. När jag var liten var jag expert på det kom jag ihåg, det var någon gång när jag hade ropat på mamma och vart tjurig över att jag hade fel täncke. Det var inte matchande örngott och påslakan minns jag och snackat om hur mycket laxen på konsum kostar och lite sånt smått o gått ;)


Jaja ledig idag och sitter här med en vilding i magen och förundras över hur i hela fridens namn det finns människor som kan gå i 9 månader utan att ana att de är gavida? Det är ju inte direkt lite bubbel. Och hicka, och när han sträcker på sig, trycker upp rumpan under revbenen och tänker "åååh nu ska vi sprätta sönder mammas kropp". Eller att magen rör sig i stora svallvågor, att det pluppar upp fossingar ur magen. Okej att man kan ha mens som vanligt och att inte magen syns så tydligt men resten då? Det lever ju en människa där inne, det måste ju vara sjukt lugna bebisar som inte rör sig ur fläcken, inte hickar, inte sträcker på sig. Njaaaa... jag vet att graviditeter skiljer sig groteskt mycket men nee det där är jag tveksam över alltså. Det måste handla om nån slags förträgning, man kan ju lura kroppen vääldigt mycket genom att bara tänka, typ "jag är sjuk", säg det tillräckligt många gånger och du är sjuk, eller "jag har det graviditetssymtomet, och det, och de..." du blir skengravid. Jag har själv insett att jag måste ha förträngt att jag var gravid omedvetet i början. Jag menar, jag testade mig när min mens var 5 veckor sen och jag var ändå tvärsäker på att jag inte var gravid? Nä eller hur, jag som brukade få mens den 20e varje månad mellan 16.00 och 16.30 Nej jag är nog inte gravid..

Jag är iallafall glad att jag känner av min graviditet, det hade ju varit jättetråkigt att inte få känna några rörelser, att bara helt plötsligt få ett barn i sina händer "Det här är ditt". Inte hinna förbereda sig, varken psykiskt eller med den praktiska biten.. Jobbigt :/ Det är ju trots allt charmigt när min lille prins försöker sprätta upp revbenen, trots att det gör ont som satan. Men jag hade aldrig velat vara utan det :P


Men nu ska jag ta en dusch sen ska jag sätta mig och vara lite duktig och plugga innan älskling slutar jobba :) Puss & Hej!

Presentation


Skriver om mitt liv som 17 årig mamma till Lowe. En liten prins född 29 April 2010.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3 4 5
6
7
8
9
10 11 12 13
14
15
16
17 18 19
20
21
22
23 24 25
26
27
28
29
30 31
<<< Mars 2010 >>>

Senaste inläggen

Dagens länkar

Dagens Länkar

bubbelroom

Kategorier

Arkiv

RSS

Sidor

Sök i bloggen

Bloglovin

Bli mamma

Lnk Juice


Ovido - Quiz & Flashcards