TvåBlirTre

Alla inlägg den 23 mars 2010

Av Jacquline - 23 mars 2010 21:44

Hejsan hejsan! Sitter med kvällsteet och försöker få hjärnan att vakna till liv. Känns som om den står helt på viloläge. Måste försöka komma fram till vad jag ska skriva om på den där slutuppsatsen i svenskan. Försökt komma på nått bra i flera dar, men nej. Blir nog personlighet trots allt, om det är genetiskt eller ej, hur mycket och vad som isåfall är genetiskt? kvinnligt-manligt, är det medfött eller ej? personlighetsstörningar osv. Borde finnas en hel del att skriva om där :P Men man blir alltid helt skadad av att jobba med sånt där, typ börjar analysera sig själv om vad som hände mina första månader som gjorde att jag fick den personligheten jag har och varför jag reagerar si och så, blablabla... Och analysera andra! Typ "jaja men hans mamma tog inte upp honom när han skrek när han var liten, det är därför han är sån där" haha. I och för sig har jag väl lidit av den där "skadan" ända sen jag var liten. När man går hem till mamma i 8-10 års åldern och berättar om att någon betett sig illa i klassen och man då säger "mamma, han mår nog inte så bra". Känns inte som den naturliga reaktionen i den åldern ;) Jag lär tänka på allt och lite för mycket när liten prins kommer ut, vilken underbar liten människa han kommer bli ;)


Jaja idag har det vart skolan och vart hos mamma, sen ung mamma-grupp. Äntligen tillhör man den där "näst på tur gruppen" som man vart så avis på hela tiden, myys :D Annars har jag bara varit hemma, kollat på dating in dark och latat mig. Patetiskt och meningslöst program med gud så skoj. Klart bevis på att utseende spelar roll. Säkert inte för alla men för det flesta skulle jag tro, eller är jag hyffsat säker på.


Innan jag tar och sover hade jag fått 2 frågor till också, ena om jag blivit sugen på något speciellt sedan jag blev gravid, den frågan fick jag förra veckan så den har jag redan svarat på :) Men i alla fall, hallon, surt och salt, men inga direkt måsten. Nästa fråga var hur och när jag märkte att jag var gravid. Jag var i vecka 7-8 har jag för mig, och jag kan inte säga att jag märkte det på nått sätt mer än att stickan visade ett plus. Och graviditetstestet köpte en kompis åt mig för att hon var bombsäker på att jag var gravid och jag var bombsäker på att jag inte var det.. konstigt nog, med tanke på att min mens var 1 månad sen men men, förträgning eller vad var det jag sa för ett tag sen..


Nu blir det natt i stugan, Kram och Puss!

Presentation


Skriver om mitt liv som 17 årig mamma till Lowe. En liten prins född 29 April 2010.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3 4 5
6
7
8
9
10 11 12 13
14
15
16
17 18 19
20
21
22
23 24 25
26
27
28
29
30 31
<<< Mars 2010 >>>

Senaste inläggen

Dagens länkar

Dagens Länkar

bubbelroom

Kategorier

Arkiv

RSS

Sidor

Tidigare år

Sök i bloggen

Bloglovin

Bli mamma

Lnk Juice


Ovido - Quiz & Flashcards