TvåBlirTre

Alla inlägg den 10 februari 2010

Av Jacquline - 10 februari 2010 20:23

Hick, hick och hick, lillprinsen har skapat sig en ny aktivitet! Jaja, idag har jag inte gjort allt för mycket nödvändigt, skolan en lektion.. matte, hade man inte huvudverk innan så fick man! Fick förresten VG på mitt svenskatal som jag var så missnöjd över ^^ De bästa jag har åstadkommit på en muntlig redovisning i livet är nog G- . Hihi, det där kommer jag leva länge på ;D


Snart blir det Andra Avenyn, chokladbollar och en liter te och sen blir det sängen! Sova lääänge ska jag göra!! Börjar inte förrän 14.15 i morgon, underbart! Men åker nog in lite tidigare än då och hälsar på bästaste mamma en stund :)


Inte mycket mer att komma med idag.. Ska ta och krypa upp i soffan.


Puss och God Natt!   


Av Jacquline - 10 februari 2010 16:12

Jag förstår mig inte riktigt på alla dessa nya regler och "lagar" som hamnat på dagis och skolor. Nu mera, sedan några år tillbaka, så får man ju till exempel inte sjunga Svenska nationalsången i  skolorna, för att det anses kränkande mot barn från andra länder. Jag hänger inte med i resonemanget alls.. Om jag åker till Spanien, Turkiet, Afrika, what ever, så känns det fullkomligt naturligt för mig att de sjunger sin egen nationalsång, inte Sveriges. För de andra skulle jag inte känna mig det minsta kränkt. Och för de tredje kan jag inte tänka mig att något land skulle få för sig att ens tänka tanken att förbjuda nationalsången för min skull? Kommer man utifrån till Sverige så får man acceptera svensk kultur, svenska traditioner etc, annars behöver man inte komma hit. Lika väl som åker vi från Sverige till Afrika så får vi acceptera dess kultur, religion, traditioner.. Inga konstigheter? Bör tilläggas att jag inte har några som helst problem med invandrare, jag tycker dem är välkomna i allra högsta grad, så vida de är medvetna om att det är Sverige de åker till, med svenska lagar och svenska traditioner.


Läste någon insändare i tidningen från en upprörd mamma innan som tyckte att skolavslutningar i kyrkan skulle förbjudas på skolor? Hon var muslim och tyckte att hennes son blev fel lärd. Lägg av.. skolavslutningen i kyrkan är ingen grej där de försöker övertyga ungarna om att bli kristna, de finns inget läromässigt i det alls. Och bara för att man är barn så innebär inte det att man inte kan tänka själv. Troligt vis är han väldigt inlärd på den islamska tron, 2 kristna böner om året tar nog inte till skada, tror jag. Å andra sidan kan jag hålla med om att det är lite löjligt att kyrkostunderna ska vara obligatoriska, borde kanske vara fikat i skolan som är obligatoriskt istället, i och med vårt mångkulturella land. Grejen är den att 90 % av alla barn skulle skita i att gå till kyrkan då..


De finns många invandraridioter och det finns många svenska idioter. Idioter finns i alla folkslag. Kritiken går till vårt veka Sverige som förbjuder sånt här larvigt för att vi får lite kritik!

Presentation


Skriver om mitt liv som 17 årig mamma till Lowe. En liten prins född 29 April 2010.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12
13
14
15
16
17 18
19
20 21
22
23 24 25
26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Senaste inläggen

Dagens länkar

Dagens Länkar

bubbelroom

Kategorier

Arkiv

RSS

Sidor

Sök i bloggen

Bloglovin

Bli mamma

Lnk Juice


Ovido - Quiz & Flashcards