TvåBlirTre

Alla inlägg den 8 februari 2010

Av Jacquline - 8 februari 2010 11:11

Hej och godmorgon :) Nyss tagit mig ur sängen, var ingen behaglig match i och med att jag börjat få foglossning. Började känna av det i förrgår och imorse var det ett helvete. Min säng står på golvet, hade mer behövt handikapp ben på den kände jag ;) Har i alla fall hunnit vart uppe och ätit frukost och nu ska jag snart iväg till kuratorn sen till mödravården och lämna blodprov, igen. Och sen dit om en vecka och lämna ett till! Min stick-rädsla lär vara som bortblåst efter det här.


Well well, satt uppe till 12 i natt och kämpade med en svenska uppgift, ett "tal" vi ska hålla på 3 minuter. Sen när jag loggar in på skolans hemsida efter 12-slaget så är det ju helt plötsligt vecka 6.. vi har inte ens svenska idag, det var förra veckan vi hade det. Som jag kämpade, somnade ju nästan stående. Suck.. jag gjorde samma fel förra veckan! Jaja, nu är det gjort, nu slipper jag sitta och nöta sönder hjärnan idag :) Jag hoppas verkligen det blir bra, jag är ingen vidare talare :/ Ne så ska man inte tänka.. Jag är bra, jag är bäst, jag klarar det här utmärkt! (Yeah right..).


Sitter och fördriver morgontiden med att kolla på bilder, inser att jag fullständigt förträngt hur jag såg ut innan jag blev gravid, jag har att kämpa mot till hösten.. Det går ju iallafall att drömma om att få tillbaka den ursprungliga formen ;) Men skulle jag inte få det så är det hur som hälst värt det, utan tvekan. Jag älskar min mage, det finaste jag har ligger där inne :)<3 Lite skavanker här och där är ett billigt pris att betala för att få de!

   

Hade nog inte mer än så på hjärtat, nu ska jag kila ut i slaskvädret och gå till bussen. Kramen och Pussen!

Presentation


Skriver om mitt liv som 17 årig mamma till Lowe. En liten prins född 29 April 2010.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12
13
14
15
16
17 18
19
20 21
22
23 24 25
26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Senaste inläggen

Dagens länkar

Dagens Länkar

bubbelroom

Kategorier

Arkiv

RSS

Sidor

Tidigare år

Sök i bloggen

Bloglovin

Bli mamma

Lnk Juice


Ovido - Quiz & Flashcards