TvåBlirTre

Alla inlägg den 9 februari 2010

Av Jacquline - 9 februari 2010 17:22

Kom nyss hem från "ung mamma"-gruppen, alltid lika trevligt :) och ska snart iväg och vara barnvakt åt lille Theodor. Man längtar bara ännu mer när man ser dem små sötnosarna, inte för att han är så pyttig längre :O tycker inte alls det var länge sen han kom till världen, ändå är det 8 månader sen, tiden rusar! För övrigt verkar det härska någon slags babyboom över landet, eller så är det bara jag som helt plötsligt tänker på det?  Tycker var o varannan kvinna man ser på stan går omkring med stor mage eller barnvagn och det ploppar upp fler och fler i ens närhet som väntar småknoddar eller nyss fått. Well well, antadligen är det oförändrat, bara jag som hade tankarna på annat håll förrut.


Annars har det inte hänt så mycket idag, skolan 2 lektioner, mitt svenskatal är överstökat, vilket innebär att jag känner mig 5 kilo lättare. Jag HATAR att prata in för massa folk och det kändes inte som det gick nå vidare heller tyvärr. För skakis skulle jag tro. Jag lärde mig nått nytt iallafall, vid nästa redovisning gäller sjal eller halsduk alternativt polotröja haha. Jag blir helt rödflammig på bröstet när jag är nervös, vilket jag aldrig upptäckt innan ;O Aja världen rasar väl inte samman för det heller :)


Har börjat med mina vitamin-chock tabletter idag också och får se om jag märker någon skillnad. Svenska sjukvården må vara gratis/billig, så länge man är frisk men fy satan vad äckligt dyrt mediciner är. Jag menar ett paket vitaminer, vad kan de tänkas kosta? 100 spänn, max! Nej, 319 riksdaler! Och järntabletter, 350? Gräsligt dyrt enligt mig för så pass "enkla" preparat. Jag tycker faktiskt att de borde sänka priserna, åtminstone till barn. Kan tänka mig att det finns en hel del barn där ute som verkligen är sjuka men som har föräldrar som inte har råd, eller som iallafall får kämpa för att ha råd, så ska det inte va. Finns väl i och för sig någon max-belopp, vet inte vad den ligger på dock..


Men nu måste jag kila iväg, Kram och Puss!


Förresten fick jag en fråga från en läsare angående vad lillen ska heta i efternamn, om han ska få mitt eller Micks efternamn. Han ska få mitt. Eller jag ska byta tillbaka till min mammas flicknamn Dahlström. Så de blir helt enkelt en liten Love Dahlström :)





Presentation


Skriver om mitt liv som 17 årig mamma till Lowe. En liten prins född 29 April 2010.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12
13
14
15
16
17 18
19
20 21
22
23 24 25
26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Senaste inläggen

Dagens länkar

Dagens Länkar

bubbelroom

Kategorier

Arkiv

RSS

Sidor

Sök i bloggen

Bloglovin

Bli mamma

Lnk Juice


Ovido - Quiz & Flashcards